Dos accidents de trànsit amb patinets implicats en un dia a Terrassa

Una persona va ser denunciada per faltar al respecte als agents de la Policia Municipal mentre intervenien en un dels dos casos

LaTorre
13 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:20h
Al llarg del dia d'ahir hi va haver dos accidents de trànsit amb la implicació de patinets a la ciutat.

A les 8.35h del matí, un patinet va col·lidir lateralment amb una furgoneta que creuava la via al carrer de Montserrat, a l'alçada del carrer de Sant Llorenç. Pel què sembla, el patinet no va poder frenar i va xocar contra l'altre vehicle.

El conductor del patinet va quedar ferit, i desrpés de ser atès pel Servei d'Emergències Mèdiques va ser traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Més tard, a les 14.54h, un altre conductor de patinet va resultar ferit quan creuava l'avinguda del Vallès pel pas de vianants a l'alçada del carrer d'Extremadura, i un turisme va impactar contra ell perquè no va tenir temps de reaccionar quan el va veure.

El 112 va alertar la Policia Municipal de l'accident, i al lloc s'hi va desplaçar una ambulància, que va traslladar el conductor ferit a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. La Policia, a més, va denunciar una persona per falta de respecte als agents mentre feia la intervenció requerida pel servei d'Emergències.
 

El conductor d'un patinet va resultar ferit per l'impacte d'un turisme a l'avinguda Vallès