Agredeixen dos policies de Terrassa en menys de dotze hores

Un dels agressors dormia al volant i quan es va llevar es va negar a fer la prova d'alcoholèmia

LaTorre
09 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:31h
El passat dijous dos agents de la Policia Municipal de Terrassa van ser agredits amb una diferència de menys de dotze hores. Una, la del matí, per denunciar una persona que feia venda ambulant i l'altre, la de la nit, per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia. 

El primer cas va tenir lloc al Raval de Montserrat, a les 11.29 hores, quan s'estava denunciant una persona per venda ambulant i aquesta va agredir el membre del cos policial. Tant un com l'altre van acabar a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. 

A les 22.54 hores es va produir la segona agressió, després que la Policia rebés l'avís que un vehicle intentava sortir d’un estacionament a l’avinguda del Vallès, a l'altura del carrer del Foc. Estava xocant contra diversos elements de la via pública, com ara un mur d'una empresa i una caixa de registre de telefonia. 

Una patrulla es va desplaçar fins al lloc i van trobar el conductor dormint a l’interior. En el moment de practicar-li la prova d’alcoholèmia, el conductor va negar-se i va agredir als agents, motiu pel qual va ser detingut i traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.