Tot el que has de saber sobre les activitats del Nadal 2019 a Terrassa

Enguany la ciutat proposa centenars d'activitats amb novetats com la pista de gel o el servei de guarderia els dissabtes i l'app "Terrassa Nadal", on s'hi podrà trobar tota la informació i calendari nadalenc de la ciutat

La presentació del Nadal 2019 a Terrassa ha estat encapçalada per Jordi Ballart, Rosa Boladeras i Isaac Albert.
La presentació del Nadal 2019 a Terrassa ha estat encapçalada per Jordi Ballart, Rosa Boladeras i Isaac Albert. | Marc Solé
Marc Solé
05 de desembre del 2019
Actualitzat a les 14:16h
La Casa Alegre de Sagrera de Terrassa (C/de la Font Vella, 29) ha acollit aquest mató la presentació de la Campanya de Nadal d'enguany de la ciutat. L'acte, que la pluja ha impedit que es celebrés davant la nova pista de gel de la Plaça Nova, ha estat encapçalada per l'alcalde, Jordi Ballart, altres membres del govern i representants d'associacions de comerciants.

L'acte ha començat amb la projecció del vídeo promocional per presentar als 6 infants que protagonitzen la campanya de Nadal de Terrassa aquest any. Als parlaments posteriors, a part de Ballart, els representants d'algunes associacions de comerciants de Ca n'Aurell i Centre, entre d'altres, han exposat les principals activitats dels seus barris. 

L'acte ha conclòs amb l'estrena del curt filmogràfic de promoció de la campanya de Nadal 2019, que aquest any compta amb el cantant de rap egarenc Mbaka i ha estat produït des de l' Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). D'aquesta peça, Rosa Boladeras, regidora de cultura, n'ha destacat que serveix per "demostrar la pluralitat" de Terrassa. Per acabar, la cantant Aida Martinez ha interpretat els temes "Stand by Me" i "All I want for Christmas"



L'alcalde ha destacat que enguany la programació és "àmplia i diversa" amb l'objectiu que "tothom pugui fer-se seu el Nadal a Terrassa". Segons Ballart, la voluntat d'aquestes activitats rau a renovar la programació "tot combinant les més tradicionals amb algunes de més innovadores".

Les novetats d'enguany

Enguany la programació compta amb centenars d'activitats. Algunes, com la tradicional Fira de Santa Llúcia a la Plaça Vella o el Pessebre del Raval de Montserrat repeteixen un any més, però Jordi Ballart ha anunciat que aquest any la programació tindrà novetats.
Ballart ha fet una crida extraordinària als músics de la ciutat "per sortir al carrer i toquin on vulguin, per omplir els carrers d'alegria". Aquesta ambientació improvisada i espontània, ha dit, es durà a terme "de forma experimental".

Una altra de les novetats és el servei de guarderia pels dissabtes a la tarda, de 16 a 21 h, de manera que els pares puguin efectuar les comptes de Nadal amb tranquil·litat. Els tiquets per a gaudir del servei s'han de recollir a l'estanc de Terrassa Centre a la Plaça Salvador Espriu.

A l'edició d'aquest any, a més, l'Ajuntament de Terrassa ha posat a disposició per primera vegada una app per a mòbils anomenada "Terrassa Nadal", on es podran consultar les activitats nadalenques que tindran lloc en biblioteques, museus, carrers i places de la ciutat.