nadal 2019

El centre de dia Roureda, de Sabadell, guanya el concurs de postals de Nadal de MútuaTerrassa

La postal ja es pot veure a la façana de la Mútua, i serà la seva felicitació institucional per desitjar Bon Nadal

per La torre del Palau , 3 de desembre de 2019 a les 18:00 |
L'àmbit de servei Sociosanitari de Mútua Terrassa ha organitzat, per dissetè any consecutiu, el tradicional concurs de postals de Nadal, en el qual es premien les postals nadalenques realitzades pels residents dels diversos centres de dia i residències geriàtriques, de salut mental i de diversitat intel·lectual que gestiona la Fundació Vallparadís de Mútua Terrassa.

El guanyador ha estat el centre de dia Roureda, de Sabadell, amb la postal Un Nadal rodó, que ha estat escollit d'entre 17 centres participants, un més que en l'edició passada.

 

Una representació de residents i professionals de cadascun dels centres s'ha desplaçat a la Sala MútuaTerrassa de l'Edifici Docent per conèixer el veredicte del jurat, que estava format per diversos representants de Mútua Terrassa i per l'artista egarenc Robert Cabeza.


Un cop rebut el diploma, els participants han aprofitat per recitar un vers o cantar una cançó de temàtica nadalenca davant de tots els presents.

La postal premiada es convertirà en la felicitació institucional que MútuaTerrassa emprarà aquest any per desitjar un Bon Nadal i un feliç 2020, i a partir d'aquesta tarda es trobarà penjada a la façana de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.
 

La postal guanyadora ja es pot veure a la façana de Mútua Terrassa Foto: MútuaTerrassa

 

Participació