Terrassa ofereix aules d'estudi en horari nocturn

El servei s'ofereix fins el 2 de febrer i també inclou l'obertura de sales d'estudi els diumenges

Biblioteca Central de Terrassa.
Biblioteca Central de Terrassa. | Anna Mira
LaTorre
28 de desembre del 2019
El pròxim dilluns 9 de desembre la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) estrenava horari de dilluns a dissabte: seguirà obrint les portes a les 10 del matí però l'hora de tancament passarà a les 24 h, per oferir les funcions d'aula d'estudi. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Terrassa posarà de nou al servei de l'alumnat que ho necessiti un espai d'estudi durant el període d'exàmens d'aquest hivern. Les instal·lacions estan dotades de wifi i ordinadors de treball.

Aquest servei estarà en vigor fins l'1 de febrer de 2020, i en vistes de les festes de Nadal, el servei d'aula d'estudi tancarà excepcionalment els dies 24, 25, 26, 28 i 31 de desembre i l'1 i el 4 de gener. A més, els diumenges s'obriran aules d'estudi a l'edifici TR10 del campus universitari de la UPC (C/ de Colom, 2) entre les 10 i les 24 h de manera ininterrompuda, exceptuant el 15, 2 i 29 de desembre i el 5 de gener, en què l'espai estarà obert en horari de matí (10-14 h)

Els calendaris i horaris d'obertura d'ambdós espais s'han establert a partir de les dates d'exàmens determinades pels centres universitaris i de l'anàlisi conjunta de l'ús de la
Biblioteca del Campus Terrassa - UPC i de la BCT durant els anteriors períodes
d'obertura amb ampliacions horàries.

Per a reforçar el servei d'aules d'estudi, del 27 de desembre al 19 de gener la Biblioteca del Campus Terrassa - UPC també ampliarà el seu horari d'obertura fins a les 22 h. Durant els dies no lectius i els caps de setmana, per accedir-hi caldrà presentar el carnet de la UPC.