Cap de setmana amb tres accidents amb ferits a Terrassa

La conductora d'un turisme, el d'un patinet elèctric i un motorista van haver de ser traslladats a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, respectivament

Ambulància del SEM a Terrassa
Ambulància del SEM a Terrassa | Anna Mira
LaTorre
03 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:16h
Terrassa va tancar aquest cap de setmana amb un total de tres accidents de trànsit amb ferits de diversa consideració, que van ser traslladats en tots els casos a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El primer dels accidents va tenir lloc dissabte al migdia, quan dos vehicles i un fanal es van veure implicats en una col·lisió. Els fets van tenir lloc al carrer de Marconi, en la intersecció amb el carrer del Pare Llaurador, i van provocar un tall de la via de mitja hora de duració. La conductora d'un dels vehicles implicats va ser traslladada al citat centre mèdic.



Diumenge, a dos quarts de dotze del migdia, un motorista va veure's involucrat en un xoc contra un turisme a l'avinguda del Vallès, a l'alçada del carrer de Tàrrega. Una ambulància el va traslladar al MútuaTerrassa.



El tercer i últim dels incidents va ocórrer a l'avinguda de les Glòries Catalanes amb el carrer d'Àngel Guimerà, quan el conductor d'un patinet va col·lidir amb un vehicle, resultant-ne ferit i sent posteriorment traslladat a l'hospital.