entitats - rubí solidari

Rubí Solidari rebrà el Premi a la Solidaritat de l'ICATER

El Col·legi d'Advocats de Terrassa reconeix la tasca de l'entitat en favor de les persones més necessitades

per La torre del Palau, 2 de desembre de 2019 a les 15:00 |
Rubí Solidari rebrà el Premi a la Solidaritat de l'ICATER | Carla Serra
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Cada any, el Col·legi d'Advocats de Terrassa commemora el Dia de la Declaració Universal dels Drets Humans amb l'entrega de dues distincions honorífiques: una per a un advocat del seu partit judicial i una altra altra per a una persona o entitat domiciliada a la seva demarcació.

El Col·legi ha decidit atorgar el Premi a la Solidaritat a l'entitat Rubí Solidari, després d'un procés de proposta per part del col·legi d'advocats i d'elecció, per part de la Comissió de Drets Humans, en reconeixement per la tasca que des de fa anys l'entitat desenvolupa en favor de les persones més necessitades.


L'entrega del premi - una mètopa amb una inscripció de caràcter honorífic - tindrà lloc en un acte públic a la Masia Freixa de Terrassa, dins del Parc Sant Jordi de Terrassa, el proper dia 13 de desembre.

Les altres persones reconegudes seran l'advocada Pilar Mateo Lisa (Premi DDHH ICATER a l'Advocacia Compromesa) i l'advocada Rosa Cuadra (Diploma de Justícia Gratuïta).


L'acte d'entrega començarà a les 19h.

 

Participació