Surten a la llum els noms dels Terrassencs de l'Any 2019

Les distincions, a càrrec del Centre Cultural El Social, han recaigut en aquesta 51 edició en Domènech Ferran, Montserrat Gorina i Josep Rull

Montserrat Gorina, Meritxell Lluís (en representació de Josep Rull) i Domènech Ferran amb l'alcalde i altres assistents destacats.
Montserrat Gorina, Meritxell Lluís (en representació de Josep Rull) i Domènech Ferran amb l'alcalde i altres assistents destacats. | Cedida
LaTorre
02 de desembre del 2019
Actualitzat el 03 de desembre a les 8:08h
El Teatre Principal de Terrassa va acollir aquest dissabte la gala d'entrega de les distincions del Terrassenc de l'Any 2019, organitzat pel Centre Cultural El Social i que enguany arribava a la 51a edició. A l'acte hi va assistir l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, i altres membres del consistori egarenc.

Enguany el certamen ha deparat tres guanyadors: l'historiador Domènech Ferran, impulsor i director durant prop de tres dècades del Museu de Terrassa, la mestra Montserrat Gorina i l'exportaveu de CiU a l'Ajuntament de Terrassa i exconceller de Terrritori, Josep Rull, actualment empresonat arran de la sentència del Procés.
 

Jordi Ballart als parlaments de l'acte del Terrassenc de l'Any 2019. Foto: Cedida


El Social lliura aquest guardó amb l'objectiu de distingir  trajectòries personals destacades i que són un model ciutadà per a tothom. La finalitat és la de retre homenatge a persones terrassenques de naixement o adopció que, per la seva trajectòria cívica, han destacat en camps relacionats amb la cultura, l’art, la beneficència, l’abnegació, l’esport o la religió, per la seva capacitat altruista i per promoure valors cívics, com ara el compromís, la perseverança i la generositat.