Aquesta tarda, Terrassa donarà la benvinguda al Nadal

Es farà aquest dissabte 30 de novembre a les 18 h al Raval de Montserrat

Llums de Nadal al Raval de Montserrat 2018.
Llums de Nadal al Raval de Montserrat 2018. | Anna Mira
LaTorre
30 de novembre del 2019
Quan queda menys d'un mes per Nadal, la ciutat donarà la benvinguda a l'època nadalenca amb la tradicional encesa de llums i la inauguració del pessebre. A finals d’octubre van començar els treballs per instal·lar l’enllumenat i l’ornamentació de Nadal als diferents punts de la ciutat. Durant aquestes festes, Terrassa comptarà amb un total de 514 punts de llum. Enguany, l’Ajuntament ha treballat conjuntament amb els eixos i associacions comercials per incrementar tant la qualitat com el nombre d’elements lumínics. Tots els elements lumínics instal·lats són de baix consum, amb tecnologia LED per afavorir una major eficiència energètica.

En total, l'Ajuntament de Terrassa ha destinat un pressupost de 115.000 euros (10.000 euros més que l’any passat) d’aportació íntegrament municipal i destinat a l’enllumenat de Nadal i als diferents elements lumínics i d’ornamentació.

Inauguració del Pessebre

Per desè any consecutiu, l'Agrupació de Pessebristes de Terrassa ha estat l'encarregada de la instal·lació del pessebre. Aquest any, el conjunt representa un pessebre artístic de grans dimensions que consta d'un portal amb la seva menjadora i foc a terra, un cobert annex on guardar els estris camperols i al seu costat destaca una font d'on brolla aigua natural que desemboca a un petit estany.

Pista de gel a la plaça Nova

A més a més, enguany Terrassa tindrà una pista de gel descoberta, de 420m2 i s'instal·larà a la plaça Nova. Per a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, "aquesta acció s’emmarca en la voluntat municipal de promoure el comerç a tot el conjunt de la ciutat, acollint accions i iniciatives estimulants com la del Gremi Empresarial d’Hostaleria, que de ben segur contribuiran a crear sinergies noves a la ciutat, en especial per aquestes festes".