Tot per Terrassa demana una reunió amb el PSC per «reconduir la relació»

En els últims mesos, ambdós partits han protagonitzat diversos moments de retrets i acusacions verbals

Ple d'investidura de l'Ajuntament de Terrassa.
Ple d'investidura de l'Ajuntament de Terrassa. | Aj. Terrassa
Redacció
29 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:21h
Des de l'ocutbre del 2017 quan Jordi Ballart va estripar el carnet del PSC però sobretot, amb la creació de Tot per Terrassa (TxT), liderat precisament per l'exalcalde socialista i la seva irrupció a les darreres eleccions municipals amb 10 dels 27 regidors terrassencs, les relacions entre TxT i el PSC ha estat de tot menys fàcil.

Els últims episodis de retrets, acusacions i intervencions contundents s'han viscut aquest divendres al matí durant el ple municipal de novembre. En aquest cas l'enganxada s'ha produït entre l'exregidora socialista i ara tienta d'alcaldia de TxT, Lluïsa Melgares, i l'exalcalde de la ciutat Alfredo Vega (PSC).

En un comunicat aquesta mateixa tarda, TxT ha demanat al PSC mantenir una trobada per "reconduir aquesta relació pel bé de la ciutat de Terrassa". En el text, Tot per Terrassa, argumenta la proposta de reunió amb el PSC "pels fets ocorreguts els darrers dies, les acusacions i intervencions sorgides en el sí de l’acció política, i per l’històric de relacions els darrers mesos, fins i tot, al llarg de la precampanya".

Des de TxT doncs, demanen al PSC de seure i parlar amb "la voluntat de tornar a la concòrdia", manifesten en el text.