Els pensionistes de Rubí manifesten el seu suport a la plantilla de Continental

El moviment convocarà una nova manifestació pel proper dia 13 de desembre

El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes dona suport a la plantilla de Continental
El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes dona suport a la plantilla de Continental | Carla Serra
Redacció
29 de novembre del 2019
Actualitzat a les 8:18h
El Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí va acordar el passat dimarts en la seva assemblea setmanal, expressar el seu recolzament i solidaritat amb els possibles acomiadaments de treballadors de l'empresa Continental a Rubí.

En la resolució aprovada, els pensionistes consideren "inacceptable" que una empresa solvent amenaci amb el tancament d'una fàbrica "en comptes d'actualitzar i adaptar la fabricació dels nous temps", i recorden que "cada tancament, cada acomiadament, comporta una inseguretat personal i familiar que aboca la gent treballadora a un futur incert, i com hem vist en molts casos, sense feina i sense perspectives de tenir-ne, duu a la marginalitat i l'exclusió social".

Per la part que els toca, a més, remarquen que "cada lloc de treball que es perd és un ingrés menys en les cotitzacions de la Seguretat Social, cosa que influeix negativament en les pensions", i novament reclamen la derogació tant de la reforma de les pensions com de les darreres reformes laborals i la legislació vigent "l'autèntic càncer contra la classe treballadora".

Els pensionistes convoquen una nova manifestació pel dia 13 de desembre

L'assemblea de pensionistes també ha anunciat que l'economista Ramon Franquesa tornarà a Rubí per oferir una xerrada més àmplia sobre el sistema de la "motxilla austríaca" el proper dimecres, 4 de desembre, a les 18.30h a l'auditori del Rubí Forma.

A més, el moviment convocarà una nova manifestació per reclamar unes pensions públiques dignes el proper 13 de desembre, que sortirà a les 18h de la plaça de l'ajuntament de Rubí.