Tot a punt per la 10 edició del Duatló i Cursa de Muntanya de Terrassa 2019

Les proves se celebraran el pròxim 15 de desembre i com a novetat, els més atrevits podran enllaçar les dues proves

Participants d'una edició anterior de la Duatló de Muntanya Ciutat de Terrassa.
Participants d'una edició anterior de la Duatló de Muntanya Ciutat de Terrassa. | CNT
LaTorre
28 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:21h
El Club Natació Terrassa ha presentat la 10a edició del Duatló i la Cursa de Muntanya de Terrassa, que enguany tindrà lloc el 15 de desembre. L'acte va estar encapçalat pel secretari de la Junta Directiva del club, Dani Charles, i del coordinador de la prova, Àlex Frias.

En aquesta nova edició de la prova, la Cursa de Muntanya arrencarà a les 8.45 h del matí i constarà de 10 quilòmetres de recorregut a través del Parc Natural de Sant Llorenç gairebé íntegrament per un terreny sense asfaltar. Pel que fa a la Duatló de Muntanya, que s'iniciarà a les 10.30 hores, estarà formada per tres sectors: 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta tot terreny fent dues voltes a un circuit establert i 3 quilòmetres finals més de cursa a peu que transcorreran pels camps del voltant de Can Roca.

Dos en un

Cal destacar, que enguany la el Duatló forma par del Circuit Català de Duatló de Muntanya i de la Lliga de Clubs, en el marc del calendari de la Federació Catalana de Triatló. A més,
l’esdeveniment serà Campionat de Catalunya Absolut.

La sortida i arribada d'ambdues proves estaran ubicades a la confluència entre el Carrer de l'Estatut i l'Avinguda Lacetània, al barri de Can Roca. Àlex Frias, coordinador de la prova, va anunciar que les places serien limitades: 375 persones pel duatló i 300 per a la cursa.

En el parlament inicial, Charles ha remarcat la importància d'haver arribat a una desena edició. "Hem introduït novetats perquè volem que sigui especial". El secretari de la Junta Directiva ha recordat que l'esdeveniment manté el "component solidari" vinculat amb La Marató de TV3 i ha destacat que resulta un exemple més de l'esforç del club "per dinamitzar la vida esportiva local, tal com fem amb altres seccions com la natació, el waterpolo, el futbol o el bàsquet".

Com en les edicions anteriors, 50 cèntims de l'import de la inscripció (9 euros pels socis i 13 euros per la resta) de cada participant es destinaran a la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties minoritàries. A més, la novetat principal d'aquesta edició, la desena, és la possibilitat de participar a "La Combinada", una modalitat que englobarà el Duatló de Muntanya i la Cursa de Muntanya.

Quant als obsequis als inscrits, Frías ha manifestat la voluntat de "donar algun detall diferent". Enguany, Hoko proporcionarà uns maniguets de córrer i uns mitjons especials commemoratius del desè aniversari. Així mateix, Moreno 112 s'encarregarà del taller mecànic que s'instal·larà
als boxes. Altres empreses col·laboradores són Aneto, 3Koa, Maximer, Nutrisport i Garmin.

Per poder participar en la 10a edició del Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa cal inscriure’s en cada prova en el web de la Federació Catalana de Triatló i enviar un correu a organitzacioduatloterrassa@gmail.com , tot indicant el nom, cognoms i número de dorsal.