Terrassa acull una jornada sobre les novetats en impressió 3D

Serà aquest dijous 28 de novembre i està adreçat a empreses del sector

Una impressora 3D
Una impressora 3D | Europa Press
Redacció
27 de novembre del 2019
La sala d’actes del Centre Tecnològic Leitat acull aquest dijous 28 de novembre una jornada sobre tecnologia relacionada amb la impressió 3D. La jornada AVANÇAT 3D, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa i el Leitat està adreçada a empreses que vulguin descobrir els avantatges i les oportunitats del negoci de la impressió 3D i l’impacte que està tenint en diferents sectors econòmics com a nova eina de disseny i de producció.

Es reuniran les principals empreses tecnològiques líders del sector. Tanmateix, persones emprenedores i start-ups presentaran els seus projectes vinculats a la impressió 3D.  Les persones assistents podran endinsar-se en el món de la impressió 3D a través de l’exposició exclusiva de peces impreses amb diferents tecnologies i materials i l’explicació guiada de professionals tècnics de Leitat.

A més, podran visitar una planta pilot funcional d’impressió 3D. El Centre Tecnològic Leitat serà l’encarregat de moderar la jornada i presentar les principals característiques, avantatges i usos de la tecnologia de fabricació additiva envers altres models de fabricació tradicionals.
També es donaran a conèixer les principals iniciatives que han sorgit en els darrers anys per tal de potenciar el desenvolupament i l’adopció de la tecnologia en el teixit industrial: el projecte Llavor 3D, l’IAM 3D HUB o la 3D Factory Incubator.