Municipis del Vallès s'uneixen per vetllar pels interessos de les FP

El Consell de la Formació Professional de Terrassa va constituïr-se ahir amb la presència de l'alcalde, Jordi Ballart, la regidora d'Educació, Teresa Ciurana i els alcaldes de diversos municipis colindants amb Terrassa

Foto de família en la constitució del Consell de la Formació Professional de Terrassa.
Foto de família en la constitució del Consell de la Formació Professional de Terrassa. | Cedida
LaTorre
27 de novembre del 2019
Actualitzat a les 14:42h
Terrassa, Vacarisses, Viladecavalls, Ullastrell i Rellinars han unit esforços per vetllar per la Formació Professional. En un acte a la Masia Freixa, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha presidit, aquest dimarts la constitució del Consell de la Formació Professional de Terrassa, en el que també hi ha participat la regidora d'Educació, Teresa Ciurana. La Masia Freixa de Terrassa va acollir l'acte.

Un cop nomenats els membres del Consell de la Formació Professional de Terrassa, es va signar el protocol d'adhesió al Consell de l'FP dels ajuntaments de l'àrea d'influència de Terrassa. Per Terrassa va fer-ho l'alcalde Jordi Ballart, per Viladecavalls l'alcaldessa Francesca Berenguer, per Vacarisses l'alcalde Antoni Masana, per Ullastrell l'alcalde Jaume Puig, i per Rellinars l'alcaldessa Marta Roqué. 
 

Imatge de la constitució del Consell de la Formació Professional de Terrassa, ahir a la Casa Freixa. Foto: Cedida


El Consell Municipal de la Formació Professional és l'òrgan de caràcter consultiu i de participació social, una plataforma estable de treball consensuat pels diferents agents educatius, socials i econòmics de la ciutat, i un espai on recollir diferents punts de vista i interessos al voltant de la formació professional.

Actualment, una vintena de centres privats i públics ofereixen a Terrassa cicles mitjans i superiors de Formació Professional d'àmbits tan diversos com la mecànica, la perruqueria o el disseny. Ara, aquesta nova entitat treballarà pels interessos d'aquest àmbit educatiu, encaminat a augmentar i adequar el coneixement i habilitat dels alumnes en un camp professional concret.