audiovisual

Arriba la segona edició dels Premis Arkam, per a projectes audiovisuals dels Vallesos

L'Infest organitza aquests premis per reconèixer els millors treballs del Vallès Occidental i Oriental

per Redacció, 27 de novembre de 2019 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'organització del Festival Infest, que enguany arriba a la quarta edició, ha posat en marxa una nova iniciativa per reconèixer els millors treballs audiovisuals del Vallès Occidental i l'Oriental, els Premis Arkam.

Aquests premis, que porten el nom de l'entitat que s'encarrega de l'organització del Festival Infest, estan oberts a la participació de tothom, sense restricció d'edat, amb qualsevol obra de qualsevol gènere i format, que no superin els 20 minuts de durada (si duren més, s'exhibiran només els primers 20 minuts).Les obres, que es poden lliurar fins el dia 1 de març, han d'estar realitzades abans de l'1 de gener de 2018, i han de ser en l'idioma original. En cas que l'original no sigui en castellà o català, haurà d'incloure subtítols en qualsevol de les dues llengües.

El jurat concedirà el premi a Millor projecte del Vallès 2020, dotat amb 150€, i en cas que el projecte entri dins la temàtica del Festival Infest (freak, fantàstic o de terror) tindrà accés directe a la selecció final.


El premi s'entregarà el proper 28 de març a La Sala, després del visionat de tots els projectes audiovisuals concursants.

Les bases dels Premis, així com el full d'inscripció, es poden consultar a la pàgina web de l'Infest.

 

Participació