TeC considera que la pista de gel de Terrassa és «contrària a la revolució verda»

Dissabte 30 de novembre s’inauguraran l’enllumenat nadalenc i el pessebre al Raval de Montserrat

LaTorre
25 de novembre del 2019
Actualitzat a les 15:39h
L'anunci per part del govern de Ballart de la nova pista de gel que s'instal·larà a la plaça Nova de Terrassa durant el Nadal ha fer arrissar els cabells a Terrassa en Comú (TeC). En un article, els membres de la candidatura que va ser la principal força a l'oposició el mandat passat consideren que la pista de gel "és contrària a la revolució verda presentada pel nou govern de Tot per Terrassa i ERC-MES)".

"Ens deien que Terrassa iniciava un canvi de model cap a una ciutat amb menys soroll i menys gasos contaminats i també que eren mesures per assolir una reducció de l'accidentalitat, del soroll i del consum energètic, una millora de la qualitat ambiental i de l'habitabilitat", apunten els comuns al text.

Així per TeC "queda absolutament desacreditada la política mediambiental i d'emergència climàtica del nou govern" i alerta que ecologistes en acció i la resta d'entitats ecologistes fa anys que denuncien "el disbarat econòmic, social, i sobretot, ecològic que suposa el desplegament de pistes de gel a Catalunya".

"Aquesta pista de gel generarà moltíssims kg de CO2 en el ben mig de la zona que el mateix Ajuntament a declarat de baixes emissions" , conclou el text.