Visita institucional als treballs de neteja de la llera de la riera del Palau

L'alcalde de Terrassa ha caminat aquest matí per la riera on es fan els treballs de desbrossament

Visita institucional als treballs de neteja de la riera del Palau.
Visita institucional als treballs de neteja de la riera del Palau. | Aj. Terrassa
LaTorre
25 de novembre del 2019
L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Rieres, Jennifer Ramírez, ha visitat aquest matí les actuacions de neteja de vegetació i desbrossament que s’estan duent a terme a la llera de la riera del Palau.

Els treballs per netejar el tram urbà de la llera de la riera del Palau, situat entre l’avinguda de les Arts (Poble Nou-Zona Esportiva) i el sud dels jutjats de Terrassa (la Cogullada), van començar el passat 11 de novembre. A la visita també hi ha assistit una representació de la Comissió de les Rieres de Terrassa.

Les tasques de neteja de l'espai consistiran principalment en treballs de desbrossada de vegetació i tala d'arbres. El tram en què es treballa és el comprès entre l'avinguda de les Arts i el sud dels jutjats de Terrassa, a l'alçada del pont de la N-150, i té una longitud de més de 4 kilòmetres.

En total, es calcula que es desbrossaran 40 mil m2 d'arbustos i es retiraran prop de 61 tones de troncs. El pressupost d'adjudicació és de prop de 80.000 euros, i estan finançats en part a través del conveni de col·laboració signat amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) l'1 d'agost de 2018. La previsió inicial és que els treballs finalitzin a principis de 2020.