Acord entre entitats

MútuaTerrassa i l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa refermen el seu acord de col·laboració

La relació entre les dues entitats va néixer el 2008 amb l'objectiu de divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici de la qualitat de vida de la població

per LaTorre, Redacció | 25 de novembre de 2019 a les 17:00 |
David Otero (AEMMT) i Natàlia Albà (MútuaTerrassa) han refirmat l'acord entre les dues entitats. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest matí s'ha signat la renovació de l'acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats MútuaTerrassa i l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l'objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d'una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat la Natàlia Albà, directora de Comunicació del centre, i en representació de l'AEMMT David Otero, president de l'entitat.

El treball comú entre ambdues entitats es va iniciar l'any 2008 a través de la campanya "Esport, Salut i Qualitat de Vida" i en el marc d'aquesta es va crear el programa "Activa't" amb el propòsit de promoure i incentivar l'esport i els múltiples beneficis que se'n deriven en termes de salut. Integrat per un circuit de curses atlètiques de barris de Terrassa, aquest programa s'ha anat consolidant fins al punt de convertir-se en un element identitari de la ciutat.


El sedentarisme a Catalunya és un dels factors més importants del risc de mort. Segons dades del Govern de la Generalitat de Catalunya, el fet de no practicar exercici causa la mort de 3.000 persones cada any. Es tracta de decessos vinculats a obesitat, ictus, malalties cardiovasculars, càncer, etc. I, per tant, qualsevol acció que fomenti la pràctica de l'activitat física -com és el present acord- pot considerar-se un motiu d'èxit i més tractant-se d'una aliança que ja ha superat la primera dècada de treball en favor de l'exercici físic.

Mitjançant el present acord -el qual té una vigència inicial d'un any però és renovable amb el vist-i-plau de les dues parts-, ambdues entitats han refermat el seu compromís envers la voluntat de servei a la població i la millora del seu benestar i també han posat de manifest l'empenta de continuar treballant de forma altruista i solidària en favor dels hàbits de vida saludables de la ciutadania.

 

Participació