Aquest és el músic terrassenc de l'any 2019

Joan Casals ha estat premiat en reconeixement de la seva trajectòria com a director i fundador del Cor Montserrat durant 40 anys, valorant també el seu destacat paper com a organista

LaTorre
26 de novembre del 2019
Actualitzat el 01 de desembre del 2020 a les 17:42h
Joan Casals és el Músic de l’any a Terrassa 2019. Així ho va dictaminar l’entitat Enfoc Musical, que va anunciar-ho en motiu de la diada de Santa Cecília, patrona de la música, el passat 22 de novembre.
 
Casals rep aquesta distinció en reconeixement a la seva trajectòria com a director i fundador del Cor Montserrat durant 40 anys, valorant també el seu recorregut artístic com a organista i la seva tasca en el món de la docència a la Universitat Autònoma de Barcelona.
 

Joan Casals, músic terrassenc de l'any 2019. Foto: Cedida

 
Aquest guardó que fa reconeixement a músics terrassencs amb una àmplia trajectòria professional i amb un gran impacte local aquest 2019 ja és la sisena edició. El premi ha estat lliurat anteriorment a Josep Freixas i Vivó, Lydia Campà, Josep Maria Farràs i José Ávalos. 

L'acte d'entrega del guardó tindrà lloc el pròxim 20 de juny, Dia Internacional de la Música 2020. A l'acte hi assistiran autoritats del Consistori i representants de les entitats culturals i cíviques de Terrassa.