La UAB, la primera pública de l'Estat amb estudiants millor preparats pel mercat laboral

Segons ho marca el rànquing internacional Global University Employability Ranking

Un acte de lliurament de premis
Un acte de lliurament de premis | UAB
NacióSabadell
22 de novembre del 2019
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és la millor valorada de les universitats públiques de l’Estat perquè els seus graduats trobin feina un cop acaben. Així ho ha establert la novena edició del Global University Employability Ranking, el segon rànquing més consultat per les companyies.
 
El campus vallesà ha quedat en el lloc 136. En l’anterior edició, la del 2018, es va situar entre les posicions 200 i 250, millorant així millorant així els resultats.
 
La universitat vallesana és la primera pública de l’Estat d’aquest llistat, però, les de titularitat privada, estan situades en millor classificació: el Instituto de Empresa (IE University) -posició 23-, a Segovia, i la Universidad de Navarra -posició 40-. Un rànquing que lidera l’Institut Tecnològic de Califòrnia i l’Institut Tecnològic de Masschussets.
 
Aquest rànquing el publica, en exclusiva, Times Higher Edutacion i està elaborat per l’empresa Emerging, consultora independent de recursos humans. És l’únic que té en compte el punt de vista del mercat internacional. Enguany, s’han recollit 91.000 vots, a partir d’enquestes a les principals empreses que treballen amb graduats universitaris de 23 països diferents.