Vallès Occidental

Vacarisses ampliarà l'aparcament municipal amb l'ajuda de la Diputació

L'administració supramunicipal ha concedit un crèdit de 175.000 euros a l'Ajuntament de Vacarisses

per LaTorre , 23 de novembre de 2019 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Vacarisses podrà ampliar l'aparcament municipal gràcies a un crèdit de la Diputació de Barcelona. En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació, la corporació ha concedit un crèdit de 175.000 euros per dur a terme aquestes obres.

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l'objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.


Cada govern local pot demanar fins a 175.000 € cada any, amb l'excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l'import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d'interès és al 0% i amb una amortització màxima de 10 anys.

 

Participació