Ballet

Entrades exhaurides per «Estrelles American Ballet» al Centre Cultural Terrassa

Es faran dues funcions de la gala de ballarins a l'escenari terrassenc

per Redacció , 22 de novembre de 2019 a les 10:00 |

La gala de ballarins de l’American Ballet Theatre (ABT), arriba aquest cap de setmana al Centre Cultural Terrassa. l'ABT ofereixen una nit plena d’emocions on es mostra l’excel·lència d’una de les companyies més destacades i importants del món.


L’ABT va ser fundada el 1939 a Nova York i la seva història no ha fet més que guanyar prestigi pel seu planter de ballarins que n’han format part. La llista de noms és innombrable però podem destacar ballarins principals com Mikhail Baryshnikov, Nina Ananiashvili, Maxim Beloserkovsky, José Manuel Carreño, Angel Corella, Herman Cornejo, Irina Dvorovenko, Alessandra Ferri, Marcelo Gomes, Paloma Herrera i Julie Kent, entre d’altres.

De vocació itinerant, l’ABT ha recorregut més de 140 ciutats i no té sala pròpia, tot i que el Metropolitan Opera House és l’escenari de totes les seves estrenes. Caroline Kennedy, Carolina Herrera i La Prairie són alguns dels seus mecenes.


Aquest vespre els ballarins interpreten un programa que inclou les coreografies més emblemàtiques del repertori com El Corsari, Grand Pas Classique, Romeu i Julieta i Don Quixot. Entre les estrelles que formen part de la gala destaquen els ballarins principals Isabella Boylston i James Whiteside.
 

 

Participació