Aquesta és la famosa cantant catalana que actuarà en un concert benèfic divendres a Terrassa

Beth Rodergas cantarà acompanyada del pianista Mateu Peramiquel en el 15è concert solidari de la fundació Prodis

Ruth Rodergas en una imatge promocional d'arxiu.
Ruth Rodergas en una imatge promocional d'arxiu. | Cedida
LaTorre
20 de novembre del 2019
Actualitzat a les 15:11h
La cantant surienca Beth Rodergas actuarà el pròxim divendres 22 de novembre al Centre Cultural de Terrassa. L'actuació s'emmarca en el 15è concert solidari de la fundació Prodis, i hi serà acompanyada pel pianista Mateu Peramiquel, amb qui repassarà un repàs íntim i elegant per alguns dels grans èxits de la cantant i també temes clàsssics actuals i del segle XX.

D'aquesta manera, Rodergas s'uneix al prestigiós grup d'artistes que ha participat en el concert solidari que Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) organitza des del 2005. Al llarg d'aquestes 14 edicions, han passat per l'escenari cantants com Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Gossos o l'Orfeó Català, entre d'altres.

La finalitat del concert, de caràcter anual, no és altra que projectar-se a la ciutat i complementar ingressos per seguir oferint llocs de treball i habitatges a les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral.

El concert de la cantant, sortida de l'acadèmia d'Operación Triunfo, tindrà lloc aquest divendres 22 de novembre a les 21 hores. Les entrades tenen un cost de 20 euros i es poden adquirir a la Taquilla del Centre Cultural de Terrassa (Rambla Egara, 340) cada tarda de 16 a 20h i una hora abans de la funció, al telèfon 935197039 i online.