salut

MútuaTerrassa acull la trobada anual de mutualitats de Catalunya

Es tracta de la sisena edició i se celebrarà a l’Edifici Docent de MútuaTerrassa el 20 i 21 de novembre

per LaTorre , 19 de novembre de 2019 a les 19:00 |
Terrassa serà la seu de la sisena trobada de Mutualitats de Catalunya. En unes jornades que se celebren aquest dimecres 20 i dijous 21 de novembre es tractaran temes com l’aprofitament de les noves tecnologies, els reptes de futur de la sanitat, les tendències transformadores en termes d’estratègia i lideratge, oportunitats per a l’excel·lència o els líders positius i els seus valors socials.

Organitzada per la Federació de Mutualitats de Catalunya i coorganitzada enguany per MútuaTerrassa, les jornades comptaran amb la inauguració institucional a càrrec 10h del Sr. Jordi Busquet Albertí, president de la Federació de Mutualitats de Catalunya, el Sr. Jordi Parera Martinell, president de MútuaTerrassa, la Sra. Núria Marín Garcia, tinent d’Alcalde de Serveis Generals i Govern Obert de l’Ajuntament de Terrassa, el Sr. Josep Vidal Fàbrega, director General d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat de Catalunya i el Sr. José Rodríguez Pérez, conseller Delegat de Renta Markets.


Acte seguit tindrà lloc la conferència inaugural a càrrec del Sr. Vidal Fàbrega sota el títol “Cap a una llei d’Economia Social i Solidària” i en el transcurs de tota la jornada i l’endemà se succeiran diverses sessions relatives també a la gestió de Carteres de Fons per a les Mutualitats en l’actual entorn financer internacional, entre d'altres.

La Federació de Mutualitats de Catalunya s’ocupa de la representació i la defensa dels interessos del mutualisme social i català. Actualment està integrada per 38 mútues i mutualitats de previsió social, que donen cobertura asseguradora sense afany de lucre, a prop de 257.000 mutualistes amb més de 822.000 subjectes protegits, l’equivalent a l’11% de la població catalana.

 

Arxivat a:
Societat
Participació