Es constitueixen els set Consells Municipals de Districte de Terrassa

El primer a fer-ho serà el del Districte 3, aquest dimarts

LaTorre
19 de novembre del 2019
Els set Consells Municipals de Districte (CMD) de Terrassa per a aquest mandat es constituiran durant les properes setmanes. El primer, el del Districte 3, quedarà constituït aquest dimarts, 19 de novembre. Aquestes sessions de constitució inclouran també l’elecció de la vicepresidència entre les persones que formen el plenari i una presentació del projecte de Pressupost Municipal i Ordenances Fiscals per al 2020, a càrrec del primer tinent d’alcalde, Isaac Albert, i la tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Núria Marín.

També hi haurà, com és habitual, un torn per a informacions per part de la presidència i per als precs i preguntes, a més de les consultes que hi pugui fer la ciutadania. Els set Consells Municipals de Districte es constituiran en aquestes dates i cada sessió tindrà lloc a la respectiva seu del districte:

19 de novembre, 19 h: Districte 3
20 de novembre, 18.30 h: Districte 4
21 de novembre, 19 h: Districte 2
28 de novembre, 18.30 h: Districte 7
2 de desembre, 18.30 h: Districte 5
4 de desembre, 18 h: Districte 6
5 de desembre, 18.30 h: Districte 1

Set òrgans territorials de participació

Els Consells Municipals de Districte són els òrgans territorials de participació de la ciutat. Cadascun correspon a un dels set districtes en què es divideix administrativament el terme municipal. En aquests òrgans, la ciutadania i les entitats del respectiu territori poden debatre sobre les seves necessitats i fer propostes al Govern municipal. Els CMD serveixen també per impulsar la participació ciutadana arreu i afavorir una relació més estreta entre la ciutadania i l’Ajuntament.