L'AMPA de l'Escola Sala i Badrinas està satisfeta en saber que es garantirà la continuïtat del projecte educatiu

El nou edifici estarà llest en els pròxims quatre anys i durant aquest temps els alumnes d'ESO estudiaran a l'Escola Auró

Manifestació de l'AMPA de l'Escola Sala i Badrinas
Manifestació de l'AMPA de l'Escola Sala i Badrinas | Anna Mira
14 de novembre del 2019
Actualitzat el 18 de maig del 2020 a les 11:05h
L'AMPA de l'Escola Sala i Badrinas ha rebut amb satisfacció la notícia que l'escola serà un Institut-Escola a partir del pròxim curs 2020-2021. La presidenta de l'AMPA, Jessica Saduskie ha dit en declaracions a LaTorre que tenen "el sentiment que ens han escoltat i que ho hem aconseguit". "Hem ensenyat als nostres fills que realment la lluita educa".

Durant molts anys els pares i mares de l'escola han sortit al carrer per reivindicar els drets dels seus fills de seguir amb un projecte educatiu "d'èxit i de qualitat amb el qual confiem", ha especificat Saduskie. Les protestes sobretot es van intensificar el curs passat quan els alumnes cursaven 5è de primària i si en un any no es prenia una decisió, no podrien continuar amb el mateix projecte educatiu.

L'acord de Serveis Territorials a l'Ajuntament de Terrassa on a més, el Departament d'Ensenyament a més, es compromet a construir el nou edifici en els pròxims quatre anys. Durant el temps que durin les obres, l’alumnat d’ESO del centre cursarà el seus estudis a l’Escola Auró de la ciutat, a l'altra banda del parc de Vallparadís.

"Creiem que és una solució òptima", ha assegurat la presidenta de l'AMPA hi ha recordat que les obres de rehabilitació que es facin a l'escola Auró, quedaran pels alumnes del futur. No obstant això, Saduskie ha assegurat que seguiran atents a les obres de la nova escola perquè es compleixin amb els terminis establerts.

Situada al barri del segle XX de Terrassa, l'Escola Sala i Badrinas, serà el segon que es crearà a la ciutat, després que aquest curs hagi entrat en funcionament l’Institut-Escola Pere Viver.