societat

Fupar celebra «10 anys donant vida al paper» amb la inauguració d’una nova sala per l’elaboració de paper reciclat

L'acte s'emmarca dins de la Terrassa Cooperativa

per La torre del Palau, 13 de novembre de 2019 a les 17:00 |
Façana de la Fundació Fupar. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com a agent actiu de l’Economia Social i Solidària a la ciutat, Fupar participa un any més en la programació de la Terrassa Cooperativa, impulsada pel Servei d’Emprenedoria i Economia Social. Enguany ho fan amb la celebració dels “10 anys donant vida al paper” i la inauguració d’una nova sala per elaborar paper reciclat.

L'espai està cofinançat en un 40% per la Fundación ONCE, que serveix per a la realització d’aquesta tasca d’artesania. La cita és el pròxim dilluns 18 de novembre a les 17.30h a les instal·lacions de Fupar a Terrassa.


Durant l’acte, que transcorrerà per diferents sales de Fupar, mostrarem el procés d’elaboració artesanal del paper reciclat sota el lema “Reduir, reutilitzar, reciclar i crear”, mitjançant el qual creem detalls artesanals i ambientadors, una activitat que duem a terme des de fa 10 anys que genera oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual.
 

A més, s'explicarà la trajectòria i evolució del projecte al llarg d’aquests 10 anys; es projectarà un vídeo on els protagonistes són els artesans i artesanes de Fupar, i es donarà a conèixer el nou espai creat especialment per a l’elaboració artesanal del paper.

L'acte comptarà amb les intervencions de Marta Puig, directora tècnica del Centre Ocupacional de FUPAR; Vladimir Cazorla, professional d’atenció directa a l’àrea de paper de FUPAR; Mariona Duch, professional d’atenció directa a l’àrea de paper de FUPAR; i persones amb discapacitat intel·lectual, que conduiran les diferents etapes de la creació de paper reciclat.
 

 

Participació