SORTEIG «Estrelles American Ballet» al Centre Cultural

LaTorre sorteja dues entrades dobles per la funció de dissabte 23 de novembre a les 20h

Redacció
13 de novembre del 2019
Actualitzat el 18 de desembre a les 11:23h

LaTorre sorteja dues entrades dobles per veure la gala de ballarins de l’American Ballet Theatre (ABT), que ofereixen una nit plena d’emocions on es mostra l’excel·lència d’una de les companyies més destacades i importants del món.

L’ABT va ser fundada el 1939 a Nova York i la seva història no ha fet més que guanyar prestigi pel seu planter de ballarins que n’han format part. La llista de noms és innombrable però podem destacar ballarins principals com Mikhail Baryshnikov, Nina Ananiashvili, Maxim Beloserkovsky, José Manuel Carreño, Angel Corella, Herman Cornejo, Irina Dvorovenko, Alessandra Ferri, Marcelo Gomes, Paloma Herrera i Julie Kent, entre d’altres.

De vocació itinerant, l’ABT ha recorregut més de 140 ciutats i no té sala pròpia, tot i que el Metropolitan Opera House és l’escenari de totes les seves estrenes. Caroline Kennedy, Carolina Herrera i La Prairie són alguns dels seus mecenes.

Aquest vespre els ballarins interpreten un programa que inclou les coreografies més emblemàtiques del repertori com El Corsari, Grand Pas Classique, Romeu i Julieta i Don Quixot. Entre les estrelles que formen part de la gala destaquen els ballarins principals Isabella Boylston i James Whiteside.

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres 20 de novembre a les 10:00h. El mateix dia es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.