L'humor de Santi Rodríguez, aquest cap de setmana a Terrassa

El monòleg "Infarto, ¡no vayas a la luz!" es podrà veure diumenge a les 18.30h al Centre Cultural Terrassa

Humorista Santi Rodríguez.
Humorista Santi Rodríguez. | Cedida
LaTorre
14 de novembre del 2019
El mític actor i humorista, conegut sobretot per la seva activitat televisiva, torna de nou a Terrassa amb un monòleg sobre un home que rep una revelació divina mentre es debat entre la vida i la mort. Una comèdia que pot acabar en tragèdia. Infarto, ¡no vayas a la luz! es podrà veure a l’auditori del Centre Cultural Terrassa aquest diumenge, 17 de novembre, a les 18.30h.

El monòleg es basa en un home madur, amb una vida familiar estable, pateix un infart que el deixa a les portes de la mort. Un tràgic moment que aprofita per repassar el que ha estat la seva vida i per sorpresa del públic, rebrà una revelació divina: la vida li ofereix una segona oportunitat. Rodríguez és ara un personatge amb unes ganes desenfrenades de viure que s’entesta a complir tota la llista de coses pendents que havia estat a punt de deixar de fer. Sense por ni frens farà patir, però també farà riure molt al públic.

L’actor i humorista Santi Rodríguez (Málaga, 1965) porta més de 20 anys als escenaris fent riure als espectadors. Amb una àmplia trajectòria tant en cine com ràdio, teatre i televisió, és a la petita pantalla on va saltar a la fama interpretant el personatge de "el frutero" a Siete Vidas (Telecinco). L’última sèrie on ha participat és Gym Tony (Cuatro). Com a monologuista destaquen les seves aparicions a El Club de la Comedia i ha girat arreu d’Espanya amb A mí que me registren i Como en la casa de uno, en ningún sitio, aquest últim monòleg es va poder veure al Centre Cultural Terrassa ara fa dos anys.