«Alicia, al musical de les meravelles» arriba a Terrassa

El musical es podrà veure aquest dissabte a les 18h al Centre Cultural Terrassa

Alicia, al musical de les meravelles es podrà veure aquest cap de setmana a Terrassa.
Alicia, al musical de les meravelles es podrà veure aquest cap de setmana a Terrassa. | Cedida
LaTorre
13 de novembre del 2019
Actualitzat a les 10:56h
Després de l’èxit d’Aladín,un musical genial i de Pinocho, un musical para soñar, la productora valenciana Trencadís torna al Centre Cultural Terrassa amb el clàssic de Lewis Carroll. La màgia del món dels somnis, la diversió, l’esperit aventurer i la recerca de la llibertat seran els companys de viatge de l’Alícia en aquesta nova proposta pel públic familiar.

A l'espectacle d'aquest dissabte a les 18 hores, Alicia, al musical de les meravelles, l’àvia Alícia entrarà al món dels nens amb la força d’un huracà. La seva imaginació connectarà de seguida amb les il·lusions dels petits i aconseguirà que canviïn els mòbils i les tauletes per una història fantàstica, que assegura haver viscut de petita.


Amb ella, la seva néta Alícia i els seus amics, emprendran un viatge ple d’aventures que els permetrà conèixer un conill que parla, un gat que somriu, un barreter boig i una reina despietada i estrafolària. Amb text de Josep Mollà, música original de Paco Iváñez i direcció de Jose Tomàs Chàfer, Alícia al musical de les meravelles es presenta com una tornada a l’essència del món dels nens, com un viatge interior cap a la fantasia o les meravelles dels anys d’infantesa.