El CN Terrassa ensopega a la 4a jornada de la Champions

Els de Dídac Corbacho van perdre a casa contra el Havk Mladost Zagreb croat per 11-14 en un partit en què els visitants van saber aguantar les envestides egarenques

Instants de l'enfrontament.
Instants de l'enfrontament. | Cedida
LaTorre
11 de novembre del 2019
 El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va perdre dissabte contra el Havk Mladost Zagreb (11-14) en partit corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Champions League. El conjunt de Dídac Cobacho, que afrontava el segon matx a casa d'aquesta ronda, va signar una arrencada prometedora, però els croats, progressivament, van anar imposant la seva superioritat.

Els egarencs van signar un inici molt esperançador. Al minut i mig de joc, Bernat Sanahuja va anotar l'1 a 0 en transformar un penal comès sobre Víctor Gutiérrez. Els visitants van empatar tot seguit de la mà de Cuk, que va aprofitar-se d'un rebot per batre Iñaki Aguilar. L'estira-i-arronsa va mantenir-se durant tot el primer període.

Agustí Pericas, amb una gran acció des de la boia, va situar els locals per davant, però una jugada en home de més va permetre l'esquerrà Kharkov restablir l'equilibri. Els de Dídac Cobacho van recuperar la iniciativa gràcies a una acció en superioritat numèrica culminada amb una fuetada de Sanahuja. A vint-i-tres segons del final del quart, els croats van respondre per mitjà de Radu (3-3).

El començament del segon període va ser fatídic pels interessos terrassencs. El Mladost va exhibir el seu talent i, amb una enorme facilitat, va encadenar un parcial de 0 a 3 que els va aplanar el camí. Dos sengles accions en home de més resoltes per Vrlic i Lazic i un llançament exterior del mateix Lazic van enfilar l'electrònic fins al 3 a 6. Els de Dídac Cobacho no es van descompondre i van retallar distàncies abans del descans amb gols de Ricard Alacón i Gutiérrez, que van rebre la rèplica de l'estatunidenc Bowen (5-7).

Els de Zoran Bajic van sentenciar a la represa en un tercer període que va esdevenir un festival ofensiu. Milos va tornar a situar els croats amb tres gols de marge. Els egarencs, sempre combatius, van respondre tot seguit amb una acció en superioritat que va materialitzar Sanahuja. Malauradament, el Mladost va engrandir l'escletxa fins a les quatre dianes gràcies a un parcial de 0 a 2, amb Bukic i Vrlic com a artífexs (6-10), una renda que va conservar fins al final del tercer període malgrat els intents egarencs d'escurçar-la. Cada gol local era replicat immediatament pels visitants. Gutiérrez i Barroso, en dues ocasions, van anotar pel CN Terrassa i Radu, Milos i Vrlic van signar la resposta croata (9-13).

Només arrencar els últims vuit minuts, el Mladost va certificar el triomf amb un tir exterior de Bowen (9-14). En el tram final del matx, la persistència egarenca va estrènyer la diferència final a tres gols. Sergi Mora i Fran Sánchez, amb un preciós llançament de rosca, van col·locar l'11 a 14 definitiu.