L'Hospital MútuaTerrassa encapçalarà el 7è Congrés Internacional sobre metàstasis en càncer colorectal

Les jornades aplegaran una quarantena d'experts entre els pròxims 14 i 15 de novembre

Vista exterior de l'Hospital MútuaTerrassa.
Vista exterior de l'Hospital MútuaTerrassa. | Arxiu
LaTorre
11 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:03h
L'Hospital Universitari Mútua Terrassa (HUMT) presidirà un any més el Congrés Internacional en el tractament de les metàstasis hepàtiques, pulmonars i peritoneals de càncer colorectal, que enguany arriba a la 7a edició. L'Hotel NHCollectionBrcelonaConstanza acollirà les jornades, que aplegaran una quarantena d'experts entre els pròxims 14 i 15 de novembre.

Durant el congrés es tractaran les aproximacions i actualitzacions més recents en el tractament de pacients amb aquestes malalties i aglutinarà a especialistes internacionals i nacionals amb un plantejament multidisciplinar, entre ells oncòlegs, cirurgians, radiòlegs, i experts d'altres especialitats.

D'entre els especialistes que s'hi donaran cita s'hi troben el Dr. René Adam, cap de la Unitat de Cirurgia Oncològica del Centre Hepatobiliar de l'Hospital Universitari Paul-Brousse de París, i la Dra. Nancy Kemeny, oncòloga del Centre de Càncer Memorial SloanKettering i experta en el desenvolupament de nous esquemes de quimioteràpia més efectius per al càncer colorectal. Bona part dels membres del Comitè Organitzador són professionals de l'HUMT pertanyents als serveis d'Oncologia, Cirurgia, Cirurgia Toràcica i Radiologia, així com la pràctica totalitat del Comitè Científic.

L'organització i presidència anirà a càrrec -novament- de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa: el Dr. Lluis Cirera, cap del servei d'Oncologia serà al president i la vicepresidència l'assumirà el Dr. Ramon Rami, cap clínic del servei de Cirurgia Toràcica i el Dr. Esteve Cugat, cap clínic del servei de Cirurgia General, fet que evidencia l'important paper que juga l'HUMT en aquest Congrés.