Tot a punt per la Diada dels 40 anys dels Minyons de Terrassa

"Hi ha molta il·lusió, és la nostra setmana" ha declarat Jesús Rodriguez, cap de colla dels malves

Actuació dels Minyons en una imatge d'arxiu.
Actuació dels Minyons en una imatge d'arxiu. | Anna Mira
LaTorre
11 de novembre del 2019
Actualitzat a les 19:22h
La colla castellera dels Minyons de Terrassa celebrarà aquest cap de setmana la seva tradicional Diada, que enguany coincideix amb la celebració dels 40 anys de l'agrupació. Sota el lema "Junts som imparables", la colla vol animar la jornada, que arriba a la 41a Edició.

Malgrat els actes de celebració principals tindran lloc en la franja del cap de setmana, fins divendres la Colla pretén anar encenent motors: dimecres 13 i divendres 15 a partir de les 20:00 i fins la mitja nit realitzaran els Assajos de Gamma Extra. Divendres, després de la pràctica, tindrà lloc una festa amb discjòqueis.

Dissabte, després d'un vermut i trobada de grallers, els Minyons actuaran en la vígilia de la Diada amb els Castellers de Caldes, a la Plaça Vella. Diumenge, la gran cita repetirà escenari, i els Minyons hi actuaran amb els Castellers de Sants i de Sant Cugat, dels que els amfitrions confien que portin "els seus millors castells".

Jesús Rodríguez, president dels Minyons, assegura que "hi ha molta il·lusió i ganes de bons castells". En declaracions a LaTorre, Rodríguez ha marcat el 5d9 i el 3d10 com a objectius, una fita remarcable en la que considera "la seva setmana" per acabar la temporada, que abaixa el teló amb la Diada dels egarencs.

Pel que fa a aquest dur final de temporada en què les metes són altes, el Rodríguez ha recordat els problemes de quòrum en els últims assajos "a causa de les mobilitzacions després de la injusta sentència". Tanmateix, diu, "hi ha molt caliu".

Els Minyons de Terrassa venen de realitzar una gran actuació dissabte passat a Granollers, en què van descarregar el 3d9 i el 5d8 a la jornada dels Xics de la ciutat. Ara, esperen superar-se i "pujar un pis mes" com declara Rodríguez.