Terrassa acollirà el Primer Congrés pel Dret Animal del Vallès

L'Il·lustre Col·legi d'Advocats comptarà amb la presència d'experts amb intenció principal d' abordar la matèria des de la vesant "judicial, administrativa i policial"

Gossos.
Gossos. | Cedida
LaTorre
12 de novembre del 2019
Terrassa acollirà el pròxim 29 de novembre el Primer Congrés "Dret i Animals" del Vallès Occidental. La trobada està organitzada per la Comissió de Dret Animal de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa (ICATER) i comptarà amb la participació d'experts. La seu del Col·legi d'Advocats serà l'escenari de la pionera trobada.

La intenció principal és abordar la matèria des del vessant "judicial, administrativa i policial". INTERcids, (Operadors Jurídics pels Animals) coorganitza aquest congrés. Segons els organitzadors, la jornada està oberta a totes aquelles persones, juristes, estudiants, veterinaris o membres d'entitats "interessades en la defensa dels animals". L'entrada té un cost de 20 € i s'extreu via inscripció aquí.

L'activitat començarà a les 9 h quan el Degà del Col·legi d'Advocats de Terrassa, Ignasi Puig, presentarà el Congrés. L'activitat se centrarà en tres ponències basades en temes diversos com el maltractament, la jurisdicció dels animals silvestres o el be jurídic dels casos que afecten animals. Una taula rodona ocuparà la franja de tarda.

L'acte de clausura de la jornada, que està programat per les 19 h, anirà a càrrec de la presidenta de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, MagdaOranich.