Aquest és el grup terrassenc que farà el seu últim concert el pròxim cap de setmana

Singfònics abaixarà aquest dissabte la persiana al Teatre Principal després de 9 anys de cançons versionades

Els Singfònics,en una imatge d'arxiu.
Els Singfònics,en una imatge d'arxiu. | Martí Pujol
LaTorre
11 de novembre del 2019
Actualitzat el 12 de novembre a les 10:35h
El grup vocal Singfònics actuarà per última vegada aquest cap de setmana al Teatre Principal de Terrassa. Els egarencs abaixen la persiana després de nou anys d'activitat, i ho faran de la mà de cantaires i músics que han format part del grup durant el seu període d'existència.

A la mostra, sota la batuta de la directora Olympia Villalba, el grup interpretarà una selecció de les millors cançons del seu repertori des del seu inici el 2010 fins als temes més recents.

Segons resa el comunicat de comiat, Singfònics vol acabar de la manera que "millor saben": "damunt de l'escenari, fent música i compartint-la amb el nostre públic". Les entrades en forma d'invitació, que donaven lliure accés al concert, van exhaurir-se en menys de 24 h. El grup ha definit aquest darrer concert com a "molt simbòlic", ja que l'interpretaran allà on van actuar per primera vegada, ara ja fa 9 anys.

Singfònics està format per una trentena de cantants i quatre músics, tots ells d'entre 18 i 31 anys i s'autodefineixen com a "captivadors, diferents, creatius, sorprenents, innovadors, originals i moderns". A més, els seus espectacles inclouen cançons que van "des del doo-woop dels anys 50 fins a l'últim èxit que està sonant a les ràdios, passant per cançons del rock dels 80".