Arriba a Terrassa «Quien te quiere, ¿té hará llorar?», una xerrada sobre la dependència emocional

La conferència se celebra aquest dilluns 11 de novembre al Centre Cultural Terrassa

Silvia Congost.
Silvia Congost. | Cedida
LaTorre
11 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:04h
El proper 11 de novembre la Sala d'Actes del Centre Cultural de Terrassa serà l'escenari de la
conferència "Quien te quiere, ¿te hará llorar? De la dependencia emocional a las relaciones sanas", una ponència que gira entorn del concepte erroni de l'amor i que permetrà identificar els amors tòxics per alliberar-se'n i construir relacions sanes. "L'amor no hauria de ser una font de dolor', explica Sílvia Congost. "Patir no depèn de l'amor, sinó de l'obsessió, del desgast o de l'afecció insana que se li té a una parella", conclou Congost.

Sílvia Congost és Psicòloga experta en Dependència emocional. Col·legiada 12.228, Llicenciada en Psicologia (Universitat de Girona). Postgrau en teràpia de parella (Institut Superior d'Estudis Psicològics). Màster experta en Coaching (Institut Europeu de Coaching), Màster en Rebirthing (Escola Internacional de Rebirthing).

Formada en PNL (Institut Gestalt), Congost és autora dels llibres "Si duele no es amor", "Cuando amar demasiadoesdepender", "Autoestima Automática", "La llave de las emociones" y "Cien díasconSilvia". A més, té centres a Barcelona, Girona, Madrid i està a punt d'obrir un nou centre a València, a més de realitzar teràpia per Skype.

Realitza conferències nacionals i internacionals, seminaris, pisco càpsules, gestiona grups d'autoestima i tallers transformadors. Actualment està fent una gira per teatres de tota Espanya fent el binòleg "10 maneras de cargarte tu relación de pareja" amb la seva companya de professió Patricia Ramírez.