156.327 terrassencs estan cridats a les urnes aquest diumenge

Podran votar en 244 meses repartides en 46 col·legis electorals

Primeres votacions a Roda de Ter, a Osona
Primeres votacions a Roda de Ter, a Osona | Josep M. Montaner
LaTorre
10 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:21h
Aquest diumenge 10 de novembre se celebren unes noves eleccions espanyoles. A Terrassa, hi ha 156.327 persones cridades a les urnes, 1.047 més que a les eleccions del 28 d’abril. Podran votar en 244 meses repartides en 46 col·legis electorals. La principal novetat és l’Alberg Vallparadís, a l’Antic Poble de Sant Pere, que substitueix l’Escola Santa Teresa de Jesús.A primera hora del matí els col·legis de Terrassa han obert puntuals i amb total normalitat.

Dels 46 col·legis electorals 20 són escoles, 16 casals i centres cívics, 5 centres educatius (3 instituts, Escola Industrial i EOI) i 5 equipaments (biblioteca, centres socials, conservatori i alberg). Més d’un miler de persones participa en l’operatiu. El gruix correspon a 732 membres de meses i 141 representants de l’administració, als que caldria afegir personal d’informació i notificació, conserges dels equipaments, equips de muntatge, personal de neteja i forces de seguretat entre altres.

L’Ajuntament de Terrassa coordina el dispositiu electoral, que implica altres administracions com la Junta Electoral de Zona i la Subdelegació del Govern. Cal recordar que Creu Roja ha posat a disposició de qui ho necessiti un servei per tal de facilitar el dret al vot de les persones amb mobilitat reduïda. Tot i que el termini per sol·licitar per avançat aquest servei ha finalitzat avui, també existeix la possibilitat de demanar-lo el mateix dia trucant al telèfon 647 77 99 59, encara que no es garanteix la disponibilitat i es donarà prioritat a les persones que l’hagin reservat prèviament.