Arriba a Terrassa «Quien te quiere, ¿té hará llorar?», una xerrada sobre la dependència emocional

LaTorre
09 de novembre del 2019
El proper 11 de novembre la Sala d'Actes del Centre Cultural de Terrassa serà l'escenari de la conferència 'Quien te quiere, ¿te hará llorar? De la dependencia emocional a las relaciones sanas', una ponència que gira entorn al concepte erroni de l'amor i que permetrà identificar els amors tòxics per alliberar-se'n i construir relacions sanes.

'L'amor no hauria de ser una font de dolor', explica Sílvia Congost. Sota aquesta premisa la psicologa gironina desgranarà la conferència 'Quien te quiere, ¿te hará llorar? De la dependencia emocional a las relaciones sanas', una ponència que gira entorn al concepte erroni de l'amor i que permetrà identificar els amors tòxics per alliberar-se'n i construir relacions sanes. 'Patir no depèn de l'amor, sinó de l'obsessió, del desgast o de l'afecció insana que se li té a una parella', conclou Congost.

Sílvia Congost és Psicòloga experta en Dependència emocional. Col•legiada 12.228, Llicenciada en Psicologia (Universitat de Girona). Postgrau en teràpia de parella (Institut Superior d'Estudis Psicològics). Màster experta en Coaching (Institut Europeu de Coaching), Màster en Rebirthing (Escola Internacional de Rebirthing).

Formada en PNL (Institut Gestalt), Congost és autora dels llibres 'Si duele no es amor', 'Cuando amar demasiado es depender', 'Autoestima Automática', 'La llave de las emociones' y 'Cien días con Silvia'. A més, té centres a Barcelona, Girona, Madrid i està a punt d'obrir un nou centre a València, a més de realitzar teràpia per Skype.

Realitza conferències nacionals i internacionals, seminaris, psico càpsules, gestiona grups d'autoestima i tallers transformadors. Actualment està fent una gira per teatres de tota Espanya fent el binòleg '10 maneras de cargarte tu relación de pareja' amb la seva companya de professió Patricia Ramírez.