Cinc accidents amb ferits en un dia a Terrassa

Diverses persones en van resultar ferides i tres van ser traslladades a l'Hospital

LaTorre
08 de novembre del 2019
Ahir dijous van tenir lloc a Terrassa fins a 5 accidents de trànsit. Com a conseqüència dels incidents diverses persones van resultar ferides i 3 d'elles van necessitar ser traslladades a l'Hospital MutuaTerrassa.

El primer incident va tenir lloc a primera hora del matí, quan a les 7:50 un vehicle d'Eco-Equip va col·lidir amb un patinet elèctric a l'avinguda de Barcelona, a l'alçada del carrer de Sant Tomàs. Els agents de la Policia Municipal van sol·licitar la presència d'una ambulància per traslladar al conductor del patinet al MútuaTerrassa.

Pocs minuts més tard, a les 8:05h, la conductora d'un ciclomotor va resultar ferida en una cama com a conseqüència d'un accident de trànsit a la plaça de la Tecnologia. Com a conseqüència del xoc, la ferida va ser traslladada amb ambulància fins a l'Hospital Universitàri.

A les 9:05 va haver-hi el tercer incident en un espai de poc més d'una hora, una ambulància del SEM va realitzar l'atenció mèdica a una dona accidentada a la Plaça de la Dona, sense que fialment fos necessari el seu trasllat a cap centre mèdic.

A les 15:52h, dos vehicles es van veure involucrat en un xoc, del qual un d'ells en va resultar bolcat. L'incident va tenir lloc a la cruïlla del carrer d'Alcoi amb el carrer del Sometent Castella. El conductor del vehicle bolcat va ser traslladat per una ambulància a l'Hospital Universitari de Terrassa.

El servei del 112 va informar ahir dijous, a les 17:12 h, d'un accident a la mateixa Plaça de la Dona. Una dotació de la Policia Municipal va acudir al lloc dels fets, on va regular el trànsit fins que els vehicles van poder ser retirats de la calçada. Una ambulància va atendre als ferits al mateix lloc sense que fos necessari el trasllat a un centre mèdic.