ERC tanca la campanya amb un acte a l'Auditori Municipal de Terrassa

L'autobús de campanya d'ERC ha realitzat al voltant de 1.400 quilòmetres arreu del país

Gabriel Rufián
Gabriel Rufián | Adrià Costa
Redacció
08 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:33h
L'autobús de campanya d'ERC ha realitzat al voltant de 1.400 quilòmetres arreu del país durant la campanya del 10-N. Els republicans han iniciat la campanya al barri barceloní de Sant Andreu i la tancaran aquest divendres al vespre amb un acte a Terrassa.

La cita a la ciutat vallesana és a les 19.30 hores a l'Auditori Municipal de Terrassa. L'acte comptarà amb la participació del portaveu d'ERC al Congrés espanyol, Gabriel Rufián, el Vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, el President del Parlament, Roger Torrent, la diputada al Congrés per Jovent Republicà, Marta Rosique, la portaveu d'ERC, Marta Vilalta, l'eurodiputada Diana Riba i el portaveu municipal, Isaac Albert.

Abans però, han visitat municipis com Lleida, Tarragona, Girona, L'Hospitalet de Llobregat, Flix, Viladecans o Sant Feliu de Llobregat. Entre d'altres actes, han explicat el seus plans polítics pel Congrés a través d'un acció feminista, un acte davant el Centre d'Internament d'Estrangers de Barcelona o atencions als mitjans a la presó Model o el Castell de Montjuïc.