Detenen un home «in fraganti» mentre robava en una botiga de bicicletes a Terrassa

Els fets van passar dimarts 5 de novembre en una botiga al barri del Segle XX

L'home que intentava robar bicicletes de matinada a Terrassa va ser detingut.
L'home que intentava robar bicicletes de matinada a Terrassa va ser detingut. | Mossos d'Esquadra
Redacció
08 de novembre del 2019
Actualitzat a les 15:56h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 22 anys a Terrassa com a presumpte autor d'un robatori amb força en una botiga de bicicletes de la ciutat vallesana. Els fets van passar a les quatre de la matinada del dimarts 5 de novembre quan un testimoni va alertar d'un robatori a una botiga al barri del Segle XX. 

Segons fonts policials, aquesta persona va explicar que diversos individus encaputxats havien arribat amb un vehicle davant una botiga de bicicletes i estaven intentant accedir-hi. Agents de la comissaria de Terrassa van adreçar-se al lloc dels fets en pocs minuts i van localitzar un dels autors davant la botiga. El lladre, en advertir la presència del cotxe policial, va iniciar una carrera amb l'objectiu de fugir. Els agents van iniciar un dispositiu de recerca a peu i en cotxe que es va saldar pocs minuts després amb la detenció d'un dels autors del fet.

A la fugida els lladres van deixar un pal de fusta de grans dimensions just davant de la botiga amb el qual estaven intentant foradar l'aparador a cops. El detingut, sense antecedents policials previs, va passar a disposició judicial el 6 de novembre davant del jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa, que en va decretar la llibertat amb càrrecs. Amb tot, la investigació es manté oberta i els investigadors continuen les gestions amb l'objectiu d'identificar altres autors.