Arriba el fred acompanyat de vent

El registre mínim estarà entre els 2 i 10 graus

Comença el descens de les temperatures
Comença el descens de les temperatures | Juanma Peláez
NacióSabadell
08 de novembre del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquest divendres circularan núvols d'oest a est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en general. Al final del dia la nuvolositat minvarà. Independentment, el vessant nord del Pirineu estarà entre molt ennuvolat i cobert a partir de mig matí.

S'espera precipitació feble o localment moderada al Pirineu i, més dispersament, al Prepirineu. A partir del matí no se'n descarta al nord de la depressió Central i resta de la meitat oest. A la tarda es restringirà a l'extrem nord i a punts del massís del Port. A banda, de matinada és possible algun ruixat local a la meitat nord del litoral. La cota de neu voltarà els 1200 metres, per bé que fins a mig matí pot quedar al voltant dels 1000 metres. S'acumularan quantitats minses o poc abundants, tot i que poden ser abundants al vessant nord del Pirineu.

Tant la temperatura mínima com la màxima serà lleugerament, o localment moderadament, més baixa. La temperatura mínima es mourà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, 0 i 5 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 2 i 7 ºC al prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i al Prepirineu, les més baixes al vessant nord de la serralada, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central i entre 13 i 18 ºC a la resta del país.