Cultura

La Setmana de la Poesia arriba a Terrassa

La ciutat acollirà propostes repartides per tota la ciutat i per a tots els públics del 16 al 23 de novembre

per LaTorre, Redacció, 9 de novembre de 2019 a les 14:00 |
Terrassa acollirà una nova edició de la Setmana de la Poesia, que tindrà lloc entre el 16 i el 23 de novembre en diferents punts de ciutat. Les activitats començaran el dissabte 16 amb una lectura i comentari de poemes propis per part de Josepmiquel Servià a l’Ateneu Terrassenc finalitzarà amb una llegida de varis poetes i poetesses al Centre Excursionista de Terrassa el dissabte 23.
 

D’ entre les activitats més destacades s’hi troba el dinar vegetarià amb recitada de poemes Jaume C. Ponts als postres, el lliurament dels premis Josep Soler i Palet de narracions breus, Anna Murià per a un llibre de contes i Agustí Bartra de poesia.
 
El programa de la Setmana de la Poesia d’ enguany inclou activitats gratuïtes i de pagament, en espais públics i privats com llegida de poemes, taller de poesia o xerrades. La celebració d’ enguany suposa la 2na edició de la Setmana, i proposa fins a 17 activitats que se celebrarà ininterrompudament entre els propers 16 i el 23 de novembre, un itinerari per l’obra poètica de Jacint Verdaguer o una fira de llibres de poesia al Raval de Montserrat. Consulta aquí el Programa complert del Festival Rauxa 2019 / Rauxa Terrassa.

 

Participació