La Setmana de la Ciència durà més de 70 activitats a Terrassa

Del 8 al 17 de novembre s’han programat fins a 76 activitats organitzades per l’Ajuntament, la UPC, el mNACTEC, el CDMT o l’Agrupació Astronòmica de Terrassa

Vista interior del MNACTEC, proposa un recorregut per l'evolució dels avenços científics i tecnològics a Catalunya.
Vista interior del MNACTEC, proposa un recorregut per l'evolució dels avenços científics i tecnològics a Catalunya. | mNACTEC
LaTorre
07 de novembre del 2019
Terrassa se suma un any més a la celebració de la 24a edició de la Setmana de la Ciència, un certamen de caràcter anual considerat l'esdeveniment de divulgació de la ciència més important d'Europa.

Del 8 al 17 de novembre, la ciutat acollirà un total de 76 activitats relacionades amb la ciència. L'objectiu de la Setmana de la Ciència és fomentar l' interès entorn de l'àmbit científics i del coneixement, així com mostrar els darrers avenços científics i tecnològics d'una manera atractiva, propera i adreçada a tota la ciutadania.

En l'edició de l'any passat, l'Ajuntament de Terrassa va programar 46 activitats, pel que enguany, el nombre d'activitats s'ha incrementat prop d'un 75%. Aquesta aposta ve motivada per la col·laboració i el treball conjunt desenvolupat pels diferents organismes i institucions implicats en la Setmana de la Ciència a la ciutat.

Les 76 activitats seran organitzades pel Servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, l’Escola Superior d’Enginyeria Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, l’INTEXTER, la BCT Xarxa, el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, el Museu de Terrassa, el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa i l’Agrupació Astronòmica de Terrassa. Les propostes engloben conferències, tallers, visites, activitats de portes obertes i diferents jornades al voltant de la ciència i las seva divulgació.

La Setmana de la Ciència a Terrassa començarà aquest divendres 8 de novembre amb la programació de diferents xerrades a l'entorn de la Taula Periòdica dels Elements i la participació de les dones en la ciència. El mateix divendres, la Biblioteca del Districte 5 acollirà dues activitats adreçades a infants de 8 a 11 anys. A més, i com a sessions prèvies a l'inici de la setmana de la ciència, s'han programat dues activitats els dies 4 i 7 de novembre.

Programació de la 24a Setmana de la Ciència a Terrassa / Ajuntament de Terrassa