La nova promesa del flamenc actuarà aquest cap de setmana a Terrassa

Patricia Guerrero, reputada bailaora granadina, presentarà el seu espectacle "Catedral" al Centre Cultural de Terrassa el proper dissabte 9 de novembre

Patricia Guerrero interpetant "Catedral".
Patricia Guerrero interpetant "Catedral". | Cedida
LaTorre
07 de novembre del 2019
La bailaora Patricia Guerrero interpretarà el seu espectacle "Catedral" el proper 9 de novembre al Centre Cultural de Terrassa a partir de les 20 h. Aquest consta de percussió, cant i guitarra en directe, i és una litúrgia sobre el dolor i l'alliberament de la dona.

A "Catedral", la bailaora apel·la a les pors que ens empresonen i ens immobilitzen i es reencarna amb totes aquelles dones que han volgut trencar amb les imposicions socials i els estereotips. Catedral va obtenir el Giraldillo al Millor Espectacle a la Bienal de Sevilla 2016. A l'escenari, el so de les campanes trenquen la foscor del silenci i se'ns mostren esperits temporals encarnats pel ball, acompanyats per la percussió, el cant, la llum i la guitarra.



Patricia Guerrero, nascuda a Granada el 1990, és l'última revelació del flamenc i la primera figura de la seva generació. Amb només 28 anys ja té dos Giraldillos (Millor artista revelació 2012) i Catedral va ser premiat com a Millor Espectacle de la Bienal de Sevilla 2016. A més, ha estat nominada als Premis Max com a millor intèrpret i millor vestuari, entre d'altres reconeixements.

Aquest espectacle s'emmarca dins de la 36a Temporada BBVa de Dansa que el CCT oferirà durant tot el que queda de 2019 i que portarà a Terrassa grups com l'American Ballet, el Ballet de Geòrgia o Chopiniana.