El sol s'acabarà imposant en un ambient que seguirà sent fred

Continua el descens del termòmetre

NacióSabadell
07 de novembre del 2019
Arrencada del dia amb núvols
Arrencada del dia amb núvols | Jordi Rodoreda
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquest dijous de matinada augmentarà ràpidament la nuvolositat i a primera hora del matí estarà entre mig i molt ennuvolat. A partir del migdia, tendirà a minvar la nuvolositat i s'imposarà l'ambient assolellat, tret del terç nord i a la resta del quadrant nord-est, on romandrà entre mig i molt ennuvolat.

S'espera precipitació feble i dispersa a qualsevol punt fins a mig matí. A partir de llavors es restringirà al terç nord i a punts del quadrant nord-est, i no es descarta fins a mitja tarda algun ruixat local i feble a punts del litoral. La cota estarà inicialment a 1800 metres i baixarà a 1400 metres al migdia i, al final del dia, se situarà al voltant de 1000 metres. S'acumularan quantitats minses o localment poc abundants.

Tant la temperatura mínima com la màxima seran lleugerament més baixes. La temperatura mínima oscil·larà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 6 i 11 ºC al litoral central i sud, i entre 1 i 6 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la màxima voltarà entre els 9 i 14 ºC, entre els 12 i 17 ºC a la depressió Central, i entre 14 i 19 ºC a la resta.