Dos conductors ebris xoquen amb un fanal i amb vehicles estacionats a Terrassa

El primer incident va tenir lloc la nit del 31 d'octubre i el segon, la matinada del 1 de novembre. En ambdós casos es va sancionar al conductor

LaTorre
05 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:27h
Entre divendres i dissabte es van produir a Terrassa dos incidents amb conductors ebris implicats. En un, el vehicle va impactar contra un fanal i en l'altre, s'hi va veure implicat un vehicle estacionat.

El primer incident va tenir lloc divendres a les 9:25h del matí, quan agents de la Policia Municipal van informar que un vehicle havia xocat amb un fanal al carrer de Ciudad Real, a l'alçada del carrer del Mont Perdut. En la prova d'alcoholèmia realitzada al conductor, va donar un resultat de 0,56 mg/l. Un cop traslladat a l'Hospital de Terrassa, els resultats van descendir fins a 0,46. A més del conductor, una ocupant del vehicle també va ser traslladada al centre mèdic per lesions.

Durant el dia, el propietari del vehicle accidentat va personar-se a la Prefectura policial per a manifestar que el conductor ebri no comptava amb el seu permís per conduir el cotxe.

El segon accident va tenir lloc la matinada de dissabte. La Policia Local va aturar un cotxe al carrer de l'Agricultura a les 5:30 h després que hagués colpejar dos vehicles estacionats. Un cop feta la prova d'alcoholèmia, la conductora del vehicle va donar un resultat de 0,34 mg/l.

La nit de dijous a divendres, la Policia va realitzar 15 proves d'alcoholèmia en un control a l'avinguda de les Glòries Catalanes. D'aquestes, 3 van donar un resultat positiu. A més, es van localitzar dos resultats positius en marihuana, un en cocaïna i un en metamfetamines. La matinada de divendres a dissabte un conductor va donar 0,60 en la prova d'alcoholèmia, pel que va ser denunciat administrativament.