Concentració a Castellbisbal com a mostra de rebuig a l'assassinat masclista

L'Ajuntament va decretar tres dies de dol amb les banderes a mitja asta i una concentració de rebuig

LaTorre
04 de novembre del 2019
L'Ajuntament de Castellbisbal va decretar tres dies de dol al municipi arrel del feminicidi ocorregut tres dies enrere. Per aquest motiu, les banderes dels edificis oficials onejaran a mitja asta i avui dilluns a les 18:00  tindrà lloc una concentració com a mostra de rebuig i condol i en suport als familiars de la víctima. L'acte tindrà lloc a la Plaça de l'Església del municipi i s'hi esperen desenes de veïns i veïnes.

Els mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de Castellbisbal, pressuptament a mans de la seva parella. Dijous passat, 31 d'octubre, pels volts de les 21:00 h, la Policia Local va tenir constància de que un home, presumptament, havia matat a la seva dona. Diverses dotacions policials es van adreçar al lloc dels fets, on van trobar-hi el cos de la víctima sense vida. L'home de la persona morta, de 52 anys d'edat, va quedar detingut com a presumpte autor dels fets. Previament s'havia entregat a la Policia.

El consistori es va reunir durant el cap de setmana i va coincidir en la conveniència de decretar tres dies de dol al municipi, que finalitzen avui amb la citada concentració. Amb aquesta nova víctima, ja son 51 les dones assassinades a mans de les seves parelles a Espanya durant el 2019. En tot el 2018, en van ser 47.