Acte de campanya de la CUP, aquest dilluns a Terrassa

La terrassenca Maria Srivent juntament amb Maties Secarrant i Eulàlia Reguant seran a la plaça Vella

Eulàlia Reguant durant el seu parlament en l'acte de la CUP a Manresa
Eulàlia Reguant durant el seu parlament en l'acte de la CUP a Manresa | Pere Fontanals
Redacció
03 de novembre del 2019
La plaça Vella de Terrassa acollirà aquesta tarda un acte de campanya de la CUP per les pròximes eleccions espanyoles del diumenge 10 de novembre. La cita és a partir de les 19.30h al centre de la ciutat on els cupaires faran un acte polític amb la candidata número 3 al congrés i ex-diputada Eulàlia Reguant, la diputada terrassenca, Maria Sirvent, l'exalcalde de Sabadell, Maties Secarrant, i Eulàlia Reguant.

La cup es presenta a les eleccions espanyoles sota el lema "Ingovernables" per anar "contra el règim del 78, la repressió i la crisi del capital". Per a l'organització aquestes no són unes eleccions normals sinó que "responen al context d'excepcionalitat política que vivim".

A més a més durant tota la setmana l'assemblea local de Terrassa ha organitzat diverses paradetes i activitats per difondre els objectius de la participació de la CUP en aquestes eleccions. 
La campanya finalitzarà el divendres i el diumenge es farà seguiment dels resultats electorals des de la seu local a la Carretera de Montcada número 155.