García (PSC) presenta la campanya del partit: «El 10-N guanyarem a Terrassa»

Batet visitarà la ciutat durant el mercadal el pròxim dimecres 6 de novembre

La candidata socialista Gracia García a la roda de premsa d'aquest matí.
La candidata socialista Gracia García a la roda de premsa d'aquest matí. | Marc Solé
Marc Solé
31 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:46h
La candidata terrassenca, GraciaGarcía, número 13 de la llista del PSC a la demarcació de Barcelona per a les eleccions espanyoles del 10 de novembre ha comparegut aquest dijous al matí davant dels mitjans per a explicar la campanya socialista i les activitats que el partit durà a terme a la ciutat.

L'egarenca ha iniciat la roda assegurant que "ens trobem davant d'unes eleccions atípiques" per la impossibilitat de fer acords. Tot seguit, ha animat a la gent a acudir a l'acte d'inici de campanya d'avui a l'Hospitalet, al qual serà present la plana major del PSC amb Miquel Iceta al capdavant.

De cara a aquesta campanya, la socialista ha remarcat que volen tractar amb la ciutadania "de tu a tu", explicar les propostes i escoltar les demandes a peu de carrer, "per saber les inquietuds i necessitats de la gent". En aquest aspecte ha remarcat el paper que hi juguen emplaçaments com casals d'avis, centres cívics i entitats, ja que allà s'hi troba la gent que pot tenir més demandes "com les pensions o els riscos de la infància".

García també ha recordat que dimecres tindrà lloc el ja tradicional passeig pel Mercadal, que ha definit com "un lloc perfecte per parlar amb la gent". A més, ha aprofitat per avançar que l'acte comptarà amb la presència de Meritxell Batet, expresidenta del Congrés dels Diputats i número u de la llista del partit a Barcelona.

Per argumentar sobre la presència de Pedro Sánchez a Barcelona en l'acte de final de campanya del partit el pròxim divendres 8 de novembre, GraciaGarcía ha afirmat que demostra la voluntat del partit de "ficar el focus a Catalunya" per demostrar el seu discurs "sensat i serè, basat en el diàleg amb la llei a la mà".

Previsions de victòria socialista a Terrassa

En relació amb els resultats electorals d'aquests nous comicis, García ha remarcat que el partit espera els mateixos o inclús millors resultats que el passat 28-A i veu coll avall la victòria del partit a Terrassa. A més, no ha descartat una eventual victòria a escala catalana. Per això, ha remarcat que tenen "el millor programa", al qual necessiten que la gent voti per evitar que les tres dretes pactin "com ja han fet a Andalusia".

Finalment, la candidata socialista ha afirmat que "ens ho juguem tot; en juguem un govern progressista". Més tard, preguntada per la polèmica no-presència en primer moment de l'afer federalista al programa, ha assegurat que el seu partit "defensa el federalisme a capa i espasa".

Una setmana després de "l'atac a la seu del partit" encara es poden veure les restes de pintura a les parets.
 

Seu del PSC de Terrassa amb pintura Foto: Marc Solé